AYDIN / SULTANHİSAR - Şehit Ayhan Yeşilyol Anadolu İmam Hatip Lisesi

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Okulumuz lise öğrencilerine Sağlıklı Beslenme eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Nurseren Şanlıtürk öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından Çanakkale şehitlerini anma etkinliği düzenlendi.

Mrt

Sultanhisar İlçe meydanında düzenlenen çelenk koyma törenine katıldık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Sultanhisar ilçemizde okulumuz tarafından düzenlenen muhteşem bir programla gerçekleştirildi.

Mrt

Rahmet ve bereket Ayı Ramazana kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şbt

6 Şubat Salı günü Ortaokul ve Lise kademesi olarak tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sabah ders başlamadan önce, bundan tam 1 yıl önce 11 ilimizde gerçekleşen büyük depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımız için saygı duruşunda bulundu.

Ock

Okulumuz öğrencisi Hiranur Sipki Görsel sanatlar öğretmenimiz Revşan Hanim rehberliginde katıldığı Dilimizin Zenginlikleri Afiş Yarışmasında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi, kıymetli öğretmenimizi ve bütün okulumuz ailesini yürekten kutluyorum.

İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Süleyman EKİCİ, okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuzda Esma-ul Husna (Allah'ın İsimleri) yarışması düzenlendi.

Kas

Bilişim ve İnternet Kulübü olarak etkinliklerimize başladık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okullararası resim, şiir, mektup, kompozisyon veafiş yarışmalarında öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attı.

Kas

Sultanhisar Belediye meydanında Cumhuriyetimizin 100. Yılı, okulumuzla birlikte tüm okulların ve Sultanhisar halkının katılımı ile görkemli bir törenle kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliği tarafından Trafik Eğitimi verildi.