AYDIN / SULTANHİSAR - Şehit Ayhan Yeşilyol Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Ayhan Yeşilyol Anadolu İmam Hatip Lisesi

0(256) 351 2526
Adres
ZAFER MAH. ADNAN MENDERES BUL. ŞEHIT AYHAN YEŞILYOL ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 35 SULTANHİSAR / AYDIN
Vizyon
Mensubu ve mezunu olmaktan övünç duyulan, öğrencilerini hedeflerine ulaştıran, faaliyetleriyle adından söz ettiren ve ülkemizin değerlerine sahip çıkan, sportif ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize örnek olan inançlı, ilkeli öğrenciler yetiştiren, eğitim kalitesinde zirveye yerleşmiş, seçkin orta öğretim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal tam gün
İngilizce-Arapça
İlçemizden Aydın ve Nazilli´ye düzenli olarak minübüs ve tren seferleri vardır
Mahallerden taşımalı servis var.
Okulumuz İlçe Merkezinde. Aydına uzaklık 29km.